Vandaag start wederom deze succesvolle

Bikini Slank kuur

Met Susanne

Je start maandag a.s. online all in vanaf slechts 29,95

Susanne 56+

Je ontvangt per mail direct het unieke Bikini Slank Kuur programma

Ieder voorjaar en zomer/strandvakantie zijn mensen sinds de introductie 2017 lyrisch over deze Bikini Slank kuur met Suus. Reeds vele deelnemers starten dit voorjaar wederom met deze Bikini Slank kuur en als jij ook tot twee kilo per week wilt afvallen dan is deze Bikini Slank kuur precies waar jij naar op zoek bent om deze zomer weer Bikini strand Slank naar het strand te gaan.
Meedoen???
Reserveer dan nu!!!
Let op: Vandaag online beschikbaar voor slechts 29,95 i.p.v. €87,00

Je ontvangt per mail direct het unieke Bikini Slank Kuur programma

Een kuur met body & buik Aminoform capsules, verrassende weekmenu’s voor ontbijt, lunch en avondeten.
Work-out oefeningen en motivatie en…

Ondersteuning van Suus!

Stel jij jezelf regelmatig de volgende vragen?

 • “Ik wil weer in mijn maatje kleiner kleding, hoe kan ik er voor zorgen dat ik daar zo weer in schiet?”
 • “Dat vervelende randje buikvet over mijn bikini broekje, hoe raak ik dat buikvet kwijt?”
 • “Mijn energiepijl is zeer laag, hoe krijg ik meer energie zodat ik me weer fit voel en meer leuke dingen kan ondernemen?”

Lees snel verder…

Hoe kun je dit nu het beste aanpakken?

Susanne, rond mijn 14e werd ik langdurig geconfronteerd met iets waarvan ik nu nog steeds op mijn 56e dankbaar voor ben omdat toen mijn missie in mijn leven al is bepaald.

Namelijk: het helpen van dames waarbij het zelf niet meer lukt, met het bereiken van hun gezonde gewenste gewicht. Makkelijk, op een slimme manier met het Goeie voeding voor je cellen, dat is wat ik nodig had. Ik raakte enthousiast, en besloot meteen ook de opleiding te volgen (en afgestudeerd) voor Orthomoleculair Gewichts Coach en Suppletie Expert. (H)eerlijk eten en niet onbelangrijk zonder honger lijden.

Je kunt nu tijdelijk voor een verlaagde prijs instappen in het Bikini Slank kuur programma.

De basis is telkens 1 tot 3 weken om laagdrempelig kennis te maken, maar verlenging en overstappen naar een ander seizoen is altijd mogelijk.
Ik geef je alle geheimen van mijn methode en begeleid je stap voor stap. Met al mijn kennis en ervaringen van de afgelopen jaren én de nieuwste inzichten die wetenschappelijk onderbouwd zijn. Over gezond afvallen, body en buikvet verbranden, superfoods, het gebruik van supplementen voor je vetverbranding en nog veel meer.

Het geheim hiervan zit in 3 dingen…

Het geheim hiervan zit in 3 dingen, een uitgekiende samenstelling van onze Aminoform Fatburner capsule in combinatie met slimmerslank’s smakelijk en gezonde voedingskeuzes, krachttraining en goal setting d.w.z. het juiste doel voor jou stellen.

Iedereen zijn vak en niet iedereen heeft de tijd en zin om zich hier zodanig in te verdiepen. Ik heb dit wel gedaan en heb speciaal voor jou uit mijn ervaringen een korte Bikini Slank Kuur ontwikkeld. Deze Bikini Slank Kuur duurt slechts 7 of 21 dagen en daarna heb je maximaal vet verbrandt en nieuwe energie verkregen.

Het geheim is…

In combinatie met onze Aminoform Fatburner, 3 weken te gaan eten zoals onze authentieke genen dit gewend zijn. Beste oplossing is vers eten zonder pakjes en zakjes, geen bewerkte fabrieksvoeding. Je zult merken dat je vermoedelijk zelfs meer eet dan dat je deed en met de ondersteuning van extra samengestelde lichaamseigen aminozuren (voor je lichaam herkenbare voedingsstoffen) ga je merken dat je totaal geen honger hebt!

Met deze Bikini Slank Kuur ga jij ook merken dat het haalbaar voor jou is om af te vallen op de plek waar je dit graag wilt, nl. je buik. Haalbaar om je energieker te voelen en je gewenste kleren weer aan kan.

Wat jij nodig hebt om je buikvet kwijt te raken krijg je precies voorgeschreven:

 • Je ontvangt 21 of 63 Fatburner body & buik Aminoform capsules
 • Wat je de komende 3 weken kiest voor ontbijt, snacks, lunch en avond eten
 • Welke krachttraining je kunt volgen aan de hand van verschillende filmpjes
 • Hoe je je mindset niet verliest

Het enige wat je hoeft te doen is de kuur stap voor stap letterlijk te volgen en dan is het resultaat voor jou na 3 weken zichtbaar.

Ps: het resultaat varieert per persoon en hangt ook af van je inzet en situatie.

Let op: Nu tijdelijk + 50% KORTING!!!

Je betaald enkel nu SLECHTS  EENMALIG 29,95 euro

inplaats van 87,- euro!!!

Wacht dan niet langer…..

>>>IK START METEEN>>>

Verander Slim je Gewicht Challenge 

Inclusief 21 Aminoform Fatburner capsules voor 7 dagen
Je betaalt dus nu geen €87,00 maar eenmalig slechts 29,95
Hier inschrijven

Wat is de Bikini Slank Kuur?

De Bikini Slank Kuur is een kuur van 7 of 21 dagen, door de techniek die je toepast kan je lichaam in korte tijd maximaal vet verbranden. Je suikerspiegel stabiliseert zodat je hang naar zoet verdwijnt. Hierdoor krijg je je energie weer terug. De kuur is heel makkelijk vol te houden omdat je totaal geen hongergevoel ervaart.

Ook al heb je het druk, de kuur is makkelijk vol te houden in jouw drukke (gezins) leven. Alle recepten zijn op natuurlijke basis.

Door de uitgekiende samenstelling van het programma in combinatie met de Aminoform fatburner ervaar je dan ook totaal geen honger gevoel is het mogelijk je motivatie scherp te houden. Hierdoor verkrijg je snel resultaat en maximale vetverbranding.

1. Complete uitgekiende voedingsschema’s om maximaal je buikvet te verbranden.

Je ontvangt:

21 of 63 Fatburner body & buik Aminoform capsules

3x een weekmenu met lekkere ontbijten, lunches en avondeten.

De lunch kun je meenemen naar je werk. Alles puur en makkelijk en snel te bereiden. De rest van je gezin kan gewoon mee eten.

Het uitgekiende voedingsconcept omschrijft precies hoe je ontbijt, lunch, avondmaaltijd en snacks er uit zullen zien. Wanneer je dit voedingspatroon volgt zonder “vergissingen” is jouw gewenste resultaat haalbaar, je buikvet gaat verminderen, je hebt een stabiele suikerspiegel, geen honger en optimale energie.

Volgens de nieuwste inzichten leer je de gebruiksaanwijzing van je lichaam kennen. Hiermee bereik je maximaal resultaat. Het is eenvoudig, makkelijk en smakelijk. Uiteindelijk ga je merken dat het veel voordelen voor je oplevert. Je leert precies hoe je gezond moeten eten en uiteindelijk merk je dat slechte snaai, snoep- en eetgewoontes er niet meer zijn.

2. Krachttraining, oefeningen die je thuis kunt doen voor dubbele vetverbranding

Tijdens deze Bikini Slank Kuur doe je dagelijks slechts 7 minuten een makkelijke workout.

Je kunt deze oefeningen op je eigen niveau doen. Het kost je niet veel tijd, je hoeft niet hiervoor naar een sportschool. Ideaal je kunt deze oefeningen gewoon thuis doen.

Een simpel schema en videobeelden laten zien hoe je de oefeningen doet en waar je op moet letten om geen blessures te krijgen. Doordat je snel zichtbaar resultaat ziet en voelt ga je met plezier naar de volgende workout uitkijken. 7 minuten per dag dat is voor iedereen haalbaar, ook voor jou!

3. Motivatie & ondersteuning

Je wilt natuurlijk een doorbraak bereiken en binnen 21 dagen een zo goed mogelijk resultaat bereiken. Uit ervaring weet ik als geen ander hoe prettig het is om wanneer je een dringende vraag hebt deze zo snel mogelijk wordt beantwoord. Daarom is er de mogelijkheid van de gratis facebook helpdesk waarin je je vragen kunt stellen, 4 weken beschikbaar. Voor velen heel handig om om deze manier een antwoord te geven en je tips en adviezen te geven, juist op het moment wanneer jij dit het meest nodig hebt!

Suus 56+

(eigenlijk Susanne maar in de challenge noemen ze mij steeds vaker Suus)
Afgestudeerd als Orthomoleculair voedingscoach met als specialisme, afvallen naar een gezond gewicht, voedingsleer, gezondheidsklachten,
stemmingswisselingen en depressie’s veroorzaakt door overgewicht.
Ik wil lekker in mijn vel zitten zonder gedoe. Inmiddels is dat meer dan gelukt en dat gun ik jou ook als Orthomoleculair voedingscoach.

Uiteindelijk heb ik met mijn kennis en ervaring een Bikini Slank kuur ontwikkeld wat keer op keer weer voor gewenste resultaten zorgt.
In 2020 is de kans groot dat jij graag weer in een gezond ritme terecht wilt komen. Daarom wil ik je uitnodigen om kennis te maken met mij en mijn methode terwijl je ook meteen resultaat boekt.

Ik ben ervan overtuigd dat het voor je gaat werken maar ik begrijp ook dat je sceptisch bent.
Daarom bied ik je zelfs een niet tevreden, geld terug garantie.

Let op: Nu tijdelijk + 50% KORTING!!!

Je betaald enkel nu SLECHTS  EENMALIG 29,95 euro

inplaats van 87,- euro!!!

Wacht dan niet langer…..

>>>IK START METEEN>>>

Verander Slim je Gewicht Challenge 

Inclusief 21 Aminoform Fatburner capsules voor 7 dagen
Je betaalt dus nu geen €87,00 maar eenmalig slechts 29,95
Hier inschrijven

Tijdelijke Bonus!

Als je nu deelneemt aan deze Bikini Slank Kuur ontvang je 21 of 63 Fatburner body & buik Aminoform capsules, voor elke week handige boodschappenlijsten. Je kunt hiermee in één keer voor de hele week boodschappen doen. Tevens ontvang je een voorraadkast lijst.

Zo kun langzamerhand je voorraadkast inrichten met producten die voor je lichaam gezond en geschikt zijn. Handig!! Ook voor na de kuur, want het is natuurlijk slim op je nieuw aangeleerde gezonde gewoontes door te zetten.

“Ik lust niet alles, houdt de kuur daar rekening mee?”

In het programma zit altijd wel een recept wat niet je voorkeur heeft, er zijn zoveel keuzes dat je daar een andere voor in de plaats neemt.

“Kan ik ook mee doen als ik last heb van mijn rug, knie of armen?”

Ook al kun je helemaal niet goed bewegen, of mag je bepaalde oefeningen niet doen, er zitten altijd oefeningen bij die je wel kunt doen. Herhaal die in het workout programma dan wat vaker. Twijfel je? Vraag dan advies aan je huisarts, fysiotherapeut of sportinstructeur.

“Welk resultaat kan je verwachten in 21 dagen?”

Deze Bikini Slank Kuur is een bewezen en uitgekiend uitgebalanceerd voedingsconcept met 3 componenten:

Vetverbranding, Beweging en Mindset

Als je de kuur volgt is het ook voor jou haalbaar vet te verbranden door een combinatie van de aanbevolen juist gekozen voeding, beweging en mindset. De resultaten kunnen per persoon verschillen.

Je leert…

Eten volgens de gebruiksaanwijzing van je lichaam. Dit zal een positieve uitwerking hebben op je suikerspiegel en is het haalbaar van een eventuele suikerverslaving af te komen en daardoor slechte eetgewoontes af te leren.

Je leert…

Door de boodschappenlijsten en klaarmaken van de makkelijke recepten al doende Je zal daarna goed georganiseerd blijven en het gezondere leven je eigen maken zodat het blijvend in je systeem komt.

Het fijne van deze Bikini Slank Kuur is dat je precies voorgeschreven krijgt wat je kunt eten voor je ontbijt, lunch, avondeten en heerlijke snacks. Je doet kort maar krachtige effectieve krachttraining en ontvang je motivatie tips om er voor te zorgen dat het voor jou haalbaar is je doel te bereiken.

Wetenschappelijk is  het bewezen dat je je gewoontes in 21 dagen kunt veranderen?????????

Let op: Nu tijdelijk + 50% KORTING!!!

Je betaald enkel nu SLECHTS  EENMALIG 29,95 euro

inplaats van 87,- euro!!!

Wacht dan niet langer…..

>>>IK START METEEN>>>

Verander Slim je Gewicht Challenge 

Inclusief 21 Aminoform Fatburner capsules voor 7 dagen
Je betaalt dus nu geen €87,00 maar eenmalig slechts 29,95
Hier inschrijven

Wil jij snel Bikini Slank naar het strand of met je bikini op vakantie…?

Lees de ervaring & resultaten hieronder

“Heerlijke gerechten, en wat mag je véél!! Ik wist niet dat dit me zo makkelijk af zo gaan, ik plak er nog 3 weken achteraan. Ik heb zelfs geen moeite met de workout omdat het zo snel gaat vind ik het leuk om het elke dag te doen. 4,4 kilo minder, laat de zomer maar komen”.

Ria

“Ik heb er nu ruim 2 weken op zitten op de schaal 4 kilo minder en 5 cm minder buikomvang, ik merk dat door het bewegen mijn hoofd leeg raakt en me extra ontspanning geeft. “

Leonieke
“Ik kan niet anders zeggen: Doe het! Doe het NU!”
Ageeth
“Dit is precies wat ik nodig had, simpele, smakelijke weekmenu’s waar mijn gezin ook gewoon aan mee doet. Handige boodschappenlijstjes, wat een gemak. Mijn kleren en bikini zaten na de eerste week al lekkerder, nu na 21 dagen heb ik in totaal 20 cm en inderdaad de meeste centimeters zijn van mijn buik af.”
Jolanda
“Ik doe ieder jaar de Bikini Slank Kuur, houdt me weer even scherp en krijg er enorm veel energie van”
Dorien

“Super deze kuur, ik drink geen fris meer en eet geen suiker meer. Maar ik heb er heerlijke andere dingen voor in de plaats gekregen. ik ben 5,5 kilo kwijtgeraakt na 21 dagen.”

Jeanne

Nu ook voor jou?

De menu’s van de Bikini Slank Kuur zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten op het gebied van Gezonde Voeding en Vetverbranding. Het is ook voor jou haalbaar met deze totaalkuur in 7 of 21 dagen maximaal resultaat te bereiken.

Dit programma is echt goed!

Het fijne van deze Bikini Slank Kuur is dat je precies voorgeschreven krijgt wat je kunt eten voor je ontbijt, lunch, avondeten en heerlijke snacks. Je doet kort maar krachtige effectieve krachttraining en ontvang je motivatie tips om er voor te zorgen dat het voor jou haalbaar is je doel te bereiken

Extra Bonus…

Als je nu deelneemt aan deze Bikini Slank Kuur ontvang je voor elke week handige boodschappenlijst. Je kunt hiermee in één keer voor de hele week boodschappen doen. Tevens ontvang je een voorraadkastlijst. Zo kun langzamerhand je voorraadkast inrichten met producten die voor je lichaam gezond en geschikt zijn. Handig!! Ook voor na de kuur, want het is natuurlijk slim op je nieuw aangeleerde gezonde gewoontes door te zetten.

Let op: Nu tijdelijk + 50% KORTING!!!

Je betaald enkel nu SLECHTS  EENMALIG 29,95 euro

inplaats van 87,- euro!!!

Wacht dan niet langer…..

>>>IK START METEEN>>>

Verander Slim je Gewicht Challenge 

Inclusief 21 Aminoform Fatburner capsules voor 7 dagen
Je betaalt dus nu geen €87,00 maar eenmalig slechts 29,95
Hier inschrijven

Nu deze week als extra…kun je kiezen uit

21 of 63 Aminoform fatburner capsules…

Speciale Aanbieding…

Om jou te laten ervaren hoe je je zo snel mogelijk je buikvet kwijt raakt en je super fit gaat voelen heb ik een spetterende introductie aanbieding voor je.

Je betaalt nu tijdelijk voor deze Bikini Slank Kuur inclusief 21 Fatburner Aminoform capsules slechts 29,95.

In plaats van € 49,95

of

Je betaalt nu tijdelijk voor deze complete Bikini Slank Kuur inclusief 63 Fatburner Aminoform capsules slechts 49,95

In plaats van €147,95

Ervaar nu het Verschil…

Deze Bikini Slank kuur is anders dan alle andere afvalprogramma’s. Je leeft 3 weken volgens de principes van Gezond eten. Je leert wat gezonde voeding is voor jouw lichaam. Daarmee is het ook voor jou haalbaar je fitter te voelen en buikvet te verliezen. Gun jezelf deze kans. Je bent het waard.

Als je nu beslist ontvang je direct via internet:

 • Het Complete Voedingsplan/schema. Voor 21 dagen Inclusief Recepten
 • De Bikini Slank Kuur workout Video’s
 • Deelname aan de gratis motivatie groep (optioneel)
 • 21 of 63 naar keuze Fatburner Aminoform capsules per post.nl

Bonus: De Handige Bikini Slank Kuur Boodschappenlijsten en Voorraadkast lijst

Let op: Nu tijdelijk + 50% KORTING!!!

Je betaald enkel nu SLECHTS  EENMALIG 29,95 euro

inplaats van 87,- euro!!!

Wacht dan niet langer…..

>>>IK START METEEN>>>

Verander Slim je Gewicht Challenge 

Inclusief 21 Aminoform Fatburner capsules voor 7 dagen
Je betaalt dus nu geen €87,00 maar eenmalig slechts 29,95
Hier inschrijven